Λογιστικό γραφείο στα Χανιά | Αντωνακάκης Βασίλης

Πιστοποίηση Υγειονομικής Εκπαίδευσης

ygeionomikiekpaidefsiΜε την εφαρμογή της νέας υγειονομικής διάταξης Υ.Α. Υ1γ/Γ.Π/ οικ. 96967/8-10-2012 (ΦΕΚ 2718, τ.β΄, 8-10-2012) που αφορά τόσο την ίδρυση νέων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος όσο και την λειτουργία των υφιστάμενων προβλέπονται πλέον μια σειρά από νέα προαπαιτούμενα.

Περισσότερα

ΦΠΑ Εστίασης

Βάσει της εγκυκλίου, σε περίπτωση παράδοσης έτοιμου φαγητού ή λοιπών ειδών ως «πακέτο» για κατανάλωση εκτός του καταστήματος, ανεξάρτητα από το εάν το «πακέτο» παραλαμβάνεται από τον ίδιο τον πελάτη (take away) ή αποστέλλεται από την επιχείρηση στον υποδεικνυόμενο από τον πελάτη τόπο (delivery), πρόκειται για πράξη παράδοσης αγαθών και όχι για παροχή υπηρεσίας, καθώς δεν παρέχονται πρόσθετες υπηρεσίες από μέρους της επιχείρησης για την άμεση επιτόπια κατανάλωσή τους. Κατά συνέπεια, εφαρμόζεται ο συντελεστής ΦΠΑ που ισχύει για κάθε είδος.

Περισσότερα

Αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος μετά την ψήφιση του νόμου 4110/2013, για τα Νομικά Πρόσωπα.

Οι νέες αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης των ελ. επαγγελματιών, ατομικών επιχειρήσεων και νομικών προσώπων (για εισοδήματα που αποκτώνται από 01/01/2013 και εφεξής) αναλύονται στο παρόν άρθρο. Ειδικότερα:

Περισσότερα

Τεχνικός Ασφαλείας

 

Θέμα: "Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα Άσκησης Καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις Β' και Γ’ κατηγορίας - Προγράμματα 2013".

 

Περισσότερα

Υποκατηγορίες