Προγράμματα Επιδοτήσεων

εργαζόμενοι στα tablet τους

Στη σημερινή εποχή, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, νεοσύστατες και μη είναι η έλλειψη χρηματοδότησης προκειμένου να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Πρόσθετη πηγή χρηματοδότησης, εκτός του τραπεζικού δανεισμού, αποτελούν οι κρατικές επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις, όπως ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός κ.α που ωφελούν οικονομικά τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν αρκετά προγράμματα επιδοτήσεων, που τρέχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό να ωφελήσουν οικονομικά τις επιχειρήσεις, όπως είναι: οι επιδοτήσεις νέων επιχειρήσεων, οι επιδοτήσεις αγροτών, επιδοτήσεις ΕΣΠΑ τουρισμός, επιδοτήσεις ΕΣΠΑ προγράμματα ΟΑΕΔ για ανέργους, ΕΣΠΑ ελεύθεροι επαγγελματίες, επιδοτήσεις ΕΣΠΑ για την εστίαση κ.α.

Αναλυτικά

Το Λογιστικό μας γραφείο Antonakakis Group and Consulting Services διαθέτει επαγγελματίες λογιστές διαρκώς ενήμερους σχετικά με τα νέα προγράμματα επιδοτήσεων ΕΣΠΑ και έτοιμους να δώσουν λύσεις στα προβλήματά σας. Οι επιδοτήσεις αυτές μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κάνει το επόμενο βήμα και να σας δώσει μια μεγάλη ώθηση, ώστε να πετύχετε όλους τους επαγγελματικούς σας στόχους. Για αυτό είναι πολύ σημαντική, η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα επιδοτήσεων, ώστε να μην χάσετε τις προθεσμίες, αλλά και η γνώση των προϋποθέσεων ένταξής σας σε αυτά. Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητάς σας, με ένα πλήρως επιχειρηματικό σχέδιο με συμβουλευτικές και τεχνικές υπηρεσίες.

Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα της επένδυσής από τη μελέτη, την επιδότηση, τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση της επένδυσης. Είτε βρίσκεστε στην αρχή, είτε στη μέση και χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να μας καλέσετε για να ενημερωθείτε για τα τρέχοντα προγράμματα επιδοτήσεων, καθώς και το πώς θα ενταχθείτε σε αυτά. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Θα χαρούμε να επικοινωνήστε μαζί μας και να σας λύσουμε
οποιαδήποτε απορία σχετικά με φορολογικά θέματα.